Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_vce48luoh7qa63pc459d8grve4, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Szabolcs megye független hírportálja
Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés

Nyíregyházi állatpark

Focus 2000 Kft.

Hírek

Aquarius élményfürdő Sóstó Nyíregyháza

Szabolcsi hírek
Település hírek
Nyíregyháza
Baktalórántháza
Csengersima
Nyírbátor
Ófehértó
Kisvárda
Mándok
Mátészalka‎
Nagykálló
Záhony
Vásárosnamény
Ország-világ
Belföld
Külföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Szórakozás
Tudomány & Technika
Vidám percek
Egészségpercek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Receptklub
Szilveszteri étkek
Levesek
Karácsonyi receptek
Húsvéti receptek
Ázsiai konyha
Desszertek
Olasz konyha
Szabolcs kultúr
Kiállítás
Muzsika
Szinház
Police
Rendörségi hírek
Szálláshelyek
Felicita Esküvői Ruhaszalon
Nyíregyházi Állatpark

Hirdetés

Névnap és dátum script

Csak annyit kérek, tőled ha érted, hogy ne vágj ki minden fát... Csak annyit kérek, tőled ha érted, hogy ne vágj ki minden fát...
2010-12-16 02:23:11

Képzeld el, hogy
ez a Tölgy közel száz
éves, és mintegy 20 méter ...

A kép magáról beszél, ennivalóan finom és laktató. Biztos siker! Bármi mással megtölthető, ízlés és otthon lapuló hozzávalók szerint. Szendvics helyett ideális vendégváró. A kép magáról beszél, ennivalóan finom és laktató. Biztos siker! Bármi mással megtölthető, ízlés és otthon lapuló hozzávalók szerint. Szendvics helyett ideális vendégváró.
2010-04-01 17:04:35


Hozzávalók:
40 dkg finomliszt,
10 g élesztőpor vagy 2,5 dkg friss élesztő, ...

Közeleg a Húsvét ideje, ilyenkor a rokonok, barátok gyakrabban keresik fel egymást. Közeleg a Húsvét ideje, ilyenkor a rokonok, barátok gyakrabban keresik fel egymást.
2010-04-01 17:01:56

Olykor persze váratlanul is. Hogy ilyenkor se jöjjünk zavarba, tarthatunk otthon egy-két ...

A francia konyha szokása szerint a bárányhúst flageolet babbal társítjuk. Ebben a receptben még burgonyát és zöldbabot is adunk hozzá, majd a sültet citrommal, fokhagymával, rozmaringgal ízesítjük. Bagettet kínálunk mellé. A francia konyha szokása szerint a bárányhúst flageolet babbal társítjuk. Ebben a receptben még burgonyát és zöldbabot is adunk hozzá, majd a sültet citrommal, fokhagymával, rozmaringgal ízesítjük. Bagettet kínálunk mellé.
2010-04-01 16:59:36

A flageolet babot lecsepegtetjük és leöblítjük, majd egy nagy lábasba tesszük, és annyi ...

A csíkokra vágott kacsamellből rebarbarával és naranccsal ízletes édes-savanyú mártást készítünk, és pennével vagy rigatonival tálaljuk. A csíkokra vágott kacsamellből rebarbarával és naranccsal ízletes édes-savanyú mártást készítünk, és pennével vagy rigatonival tálaljuk.
2010-04-01 16:57:19

Ez a keverve sütött étel jó példa arra, hogy milyen egyszerű, mégis elegáns fogást ...

Ez az olasz egytálétel kiválóan alkalmas családi vacsorának, mivel, miután betettük a sütőbe, marad időnk más dolgokkal is foglalkozni Ez az olasz egytálétel kiválóan alkalmas családi vacsorának, mivel, miután betettük a sütőbe, marad időnk más dolgokkal is foglalkozni
2010-04-01 16:53:04

Ne aggódjunk, ha nem tudtuk idejében kivenni, mivel a bárányhús annál finomabb, minél ...

Bővítsük a gyermekek kedvenc ételeinek választékát ezzel az egészséges fogással. Bővítsük a gyermekek kedvenc ételeinek választékát ezzel az egészséges fogással.
2010-04-01 16:49:54

A füstölt sonkaszeleteket gyorsan meggrillezzük, majd édes ananásszal beborítjuk, és ...

A bárányszeleteket a ropogós fűszeres borítás és a vörösborban főtt ribiszkéből készült mártás avatja mutatós ünnepi fogássá. A bárányszeleteket a ropogós fűszeres borítás és a vörösborban főtt ribiszkéből készült mártás avatja mutatós ünnepi fogássá.
2010-03-16 22:18:26

A grillsütőt a legmagasabb fokozaton előmelegítjük. A mártáshoz a fűszereket ...

A babos-rozmaringos sült báránybordát a kapribogyó teszi pikánssá, míg a boros-tejszínes mártás lágy ízt kölcsönöz a bárányhúsnak. A babos-rozmaringos sült báránybordát a kapribogyó teszi pikánssá, míg a boros-tejszínes mártás lágy ízt kölcsönöz a bárányhúsnak.
2010-03-16 22:16:14

Felforralunk egy liter vizet, egy lábosban felforrósítjuk a húsalaplét. A sütőt 50 °C-ra ...

Ez a pompás étel a legkényesebb igényeket is kielégíti, ezért a hozzávalókat nagyobb létszámú vendégsereg számára kalkuláltuk. Ez a pompás étel a legkényesebb igényeket is kielégíti, ezért a hozzávalókat nagyobb létszámú vendégsereg számára kalkuláltuk.
2010-03-16 22:13:59

Csontozzuk ki a sonkát, és tekerjük körül szorosan cérnával.Tegyük egy vízzel teli nagy ...

El sem lehet képzelni a húsvét vasárnapi ünnepi asztalt a hagyományos fonott kalács és természetesen a piros tojások nélkül. El sem lehet képzelni a húsvét vasárnapi ünnepi asztalt a hagyományos fonott kalács és természetesen a piros tojások nélkül.
2010-03-16 22:09:59


Szitáljuk a lisztet egy tálba, és alakítsunk ki benne mélyedést. Keverjük el az élesztőt ...

Szálláshely Egerszalók

Követők
Oldalkedvelők

Hirdetés

developed by Centrumnet Systems